Поли

Актуализирайте гардероба си с гамата дамски поли от новата колекция, предложена на сайта ни – rutin.eu.

Полите са най-добрият приятел на всяко момиче. Може лесно да трансформирате тоалета си от ежедневен на вечерен, като просто прибавите подходящ блейзър, привличащи погледа бижута или високи токчета. Какъвто и да е поводът, една добре приле...

Поли

Актуализирайте гардероба си с гамата дамски поли от новата колекция, предложена на сайта ни – rutin.eu.

Полите са най-добрият приятел на всяко момиче. Може лесно да трансформирате тоалета си от ежедневен на вечерен, като просто прибавите подходящ блейзър, привличащи погледа бижута или високи токчета. Какъвто и да е поводът, една добре прилепнала пола с дължина до коляното или малко над него винаги е подходяща. 

Класическият дамски гардероб трябва да съдържа поне няколко модела. Спортно-елегантни, поли-молив, макси или мини, които да съчетавате с различни блузи или с костюм – в зависимост от ситуацията. Материите и десените също са от значение.

Носете поли с висока талия – за подчертан силует или макси – за ежедневен стил и комфорт. Клош пола до коляното пък веднага ви превръща в принцеса.

Ние сме убедени, че модерните дамски поли са ключов играч в гардероба на всяка жена. Добавете нов модел в колекцията си – не ви е нужен специален повод за това.

Още

Поли Съдържа 4 продукта.

Показване на 1 - 4 от 4 артикула
Показване на 1 - 4 от 4 артикула